از عدس چه می دانید ؟ | تغذیه سالم

عدسها گیاهان بُنشنی هستن، دانه های گیاهانی که نام گیاه شناسی اون Lensensculenta هستش. که در غلافهایی که شامل یک یا چند دانه عدس هستش رشد می کنن..

عدسها رو براساس بزرگی و کوچیکی اونا تقسیم بندی می کنن.. در حالی که بیشترین نوع عدس در آمریکا سبز یا قهوه ای هستن عدسها معمولاً به رنگهای نارنجی، قرمز، زرد و یا مشکی هستن. عدسهای گرد، بیضی یا قلبی شکل اندازه کوچیک دارن، در بعضی مواقع کوچکتر از نوک مداد پاک کن هستن که به شکل کلی یا جدا از هم فروخته می شن. عدسهای سبز یا قهوه ای بعد از پخت شکل ظاهری اون از بین نمی ره در حالی که شکلای جور واجور دیگه نرم یا له می شن. هم اینکه طعم اونا با یگدیگر کمی فرق می کنه.

عدسها در مقایسه با بقیه حبوبات خشک، سریعتر و راحتتر پخته می شن.اونا سریع طعمه های عالی رو از دیگر غذاها و چاشنیا به خود جذب می کنن و ارزش غذایی بالایی دارن و در تموم طول سال در دسترس هستن. عدسها مثل دیگه حبوبات از گروه گیاهان بُنشنی هستن.در غلافی که شامل یک یا چند دانه عدس هستن رشد می کنن. بیضی یا قلب شکل هستن و معمولاً کوچکتر از سر مداد پاک کن هستن. ممکنه به صورت کلی یا بسته بندی به رنگ قهوه ای و سبز که بعد از پخت شکل ظاهری خود رو حفظ می کنن، فروخته شن.

مواد موجود در ۱۰۰ گرم عدس

فولات
۱۴۸.۵۰ میکروگرم
فیبر
۱۵.۶۴ گرم
تریپتوفان
۰.۱۶ گرم
منگنز
۰.۹۸ میلی گرم
آهن ۶.۵۹ میلی گرم
پروتئین ۱۷.۸۶ گرم
فسفر ۳۵۶.۴۰ میلی گرم
مس ۰.۵۰ میلی گرم
ویتامین B1
۰.۳۳ میلی گرم
پتاسیم ۷۳۰.۶۲ میلی گرم


فواید عدسها

عدسها، عضوی کوچیک ولی مغذی از خونواده گیاهان بُنشنی هستن که

Author: ماه نشان

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *